SEO (search engine optimisation)

We willen allemaal zo hoog mogelijk weergegeven worden in Google met ons bedrijf of website.

Hier hoeven we niet lang bij stil te staan, toch? We vergroten de kans om meer bezoekers te trekken en dat leidt tot meer aanvragen en uiteindelijk opdrachten.
Natuurlijk kan je betalen om bovenaan bij Google te komen.
Daar zijn diverse uitstekende tools voor beschikbaar. Maar op de lange termijn is dit een kostbare manier om verkeer naar je website te sturen. Zou het niet beter zijn om verkeer uit zoekresultaten naar je website te leiden zonder voor elke klik te moeten betalen? Natuurlijk!
Dus hoe maken we dit werkelijkheid? Er zijn verbeteringen die we doorvoeren zodat Google en andere zoekmachines jouw website een hogere prioriteit geven.
SEO is lastig te begrijpen en verandert continu. We willen dit graag zo transparant mogelijk voor je maken. Het komt in de basis neer op twee dingen: relevantie en autoriteit.

Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten.

Wij zijn niet verborgen in een slaapkamer terwijl we in ons ondergoed aan je website werken. Ook zijn we geen anonieme online service uit een ver exotisch land. Wij bevinden ons midden in de gemeenschap en altijd in de buurt. Wij zijn jouw lokale experts.

Dit betekent dat je bij ons altijd kan langskomen voor een vraag, ons kan bellen of een e-mail kan sturen. Laten we samen jouw online aanwezigheid en groei bespreken. Maar voordat we beginnen, vraag jij je misschien af: Wat is het en waarom zo belangrijk?

SEO

Stappenplan

Vraag een GRATIS check aan

Start met het aanvragen van een GRATIS SEO check. We  analyseren je website om te zien hoe we je online vindbaarheid kunnen vergroten.

Samen aan de slag

We gaan je niet vervelen met een lading technische informatie. Wel krijg je van ons een no-nonsense visie over de mogelijke verbeteringen.

k

Adviseren

We sturen je een voorstel voor een pakket met daarin duidelijk beschreven wat we elke maand aan je website uitvoeren om zo je online vindbaarheid te vergroten.

SEO heldendom begint

We starten het project en doen vervolgens een tweede uitgebreide check. Als je SEO pakket gelanceerd is, krijg je van ons regelmatig updates.

SEO PAKKETTEN

Samen kiezen we het best passende pakket. Elk pakket beschikt over on-page en off-page optimalisatie, die je helpen je online vindbaarheid te vergroten. Het pakket dat we adviseren is afhankelijk van je budget, bestaand profiel en hoe snel je resultaat wilt zien.