WEBDESIGN…

…wij maken je online visitekaartje voor de wereld. Een goede website is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om een betrouwbare, uitnodigende en veilige website te hebben.

GEBOUWD OM TE GROEIEN

Elke website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen je bedrijf groeit en de website groeit mee.

ZOEKMACHINE KLAAR

De website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen en pas ze zelf aan, zonder kosten en zonder moeite! Elke website is zoekmachine klaar vanaf het begin.

BEGIN MET ONLINE VERKOPEN

Zoeken naar webshop oplossing kan lastig zijn, maak daarom een afspraak. Wij maken webshops voor slechts enkele producten tot zéér uitgebreide shops met honderden producten.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Onze websites zijn altijd responsive. Deze ‘vloeibare indeling’ past zich aan op ieder beeldscherm. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, veilige, functionele en mobielvriendelijke websites die raken.

Optie: (dit kan vervallen wanneer je bij je huidige hostingservice blijft)
Domeinnaam registratie: 15,00 per jaar
Mailbox (5 mail adressen: 120,00 per jaar
Niet inbegrepen zijn tekstschrijven en fotografie/beeldmateriaal

HIERONDER EEN KLEINE SELECTIE