WEBDESIGN

Een website laten maken…

Webdesign

WEBDESIGN…

…wij maken je online visitekaartje voor de wereld. Een goede website is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om een betrouwbare, uitnodigende en veilige website te hebben.

GEBOUWD OM TE GROEIEN

Elke website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen je bedrijf groeit en de website groeit mee.

ZOEKMACHINE KLAAR

Het webdesign heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen en pas ze zelf aan, zonder kosten en zonder moeite! Elke website is zoekmachine klaar vanaf het begin.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Onze websites zijn altijd responsive. Deze past zich aan op ieder beeldscherm. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen is dit een must.

BEGIN MET ONLINE VERKOPEN

Zoeken naar webshop oplossing kan lastig zijn, maak daarom een afspraak. Wij maken webshops voor slechts enkele producten tot zéér uitgebreide shops met honderden producten.

MAATWERK

Wij maken maatwerk webdesign het is daarom moeilijk om vaste prijzen te vermelden.
Maar om een indicatie te geven hebben we hieronder een rekentool gemaak.

LET OP…, PRIJS IS DUS EEN INDICATIE!

REKENTOOL

In slechts 3 stappen heb je een prijsindicatie van je nieuwe website.

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken