WEBDESIGN VOOR BOXMEER e.o. WEBSITES VOOR ELK BUDGET EN GEBOUWD OM MEE TE GROEIEN

Webdesign, CornReclame

WEBDESIGN…

…wij maken je online visitekaartje voor de wereld. Een website is een essentieel onderdeel van je bedrijf en biedt een mooie kans om de juiste indruk achter te laten voordat klanten met je gesproken hebben. Duizenden potentiële klanten zoeken online, het is daarom cruciaal om een betrouwbare, uitnodigende en veilige website te hebben.

WEBDESIGN – GEBOUWD OM TE GROEIEN

Elke website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit, kan de website meegroeien.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Onze websites zijn altijd responsive – deze ‘vloeibare indeling’ past zich aan naar ieder device. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, veilige, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke websites.

GEMAKKELIJK AAN TE PASSEN EN ZOEKMACHINE KLAAR

De website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!
Elke website is zoekmachine klaar vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Webdesign voor de servicegerichte industrie

Voeg een online boekingstool of andere interactieve elementen toe aan je website om nog beter te communiceren met bestaande en nieuwe klanten

Tegenwoordig kan een klant alles online kopen of regelen. Dit verwachten je klanten ook van jouw website. Ze willen op een simpele en snelle manier met je in contact kunnen komen.

Wij voegen elementen toe aan je website om je diensten aan klanten te verbinden. Of het nu gaat om online reserveringen of afspraken inplannnen.
We maken het voor jou en je klanten gemakkelijk.

Gebruiksvriendelijke admin

Als je nog een ouderwets boekingssysteem gebruikt, zal je genieten van het intuïtieve back-office dat deel uitmaakt van elke website. Dit geeft je een online applicatie voor het beheren, bewerken en annuleren van afspraken en boekingen.

Systeem intergratie

Heb je een bestaand reserveringssysteem dat je gebruikt voor telefonische afspraken of inloop? Praat met ons over de integratie met je website voor een volledig online boekingssysteem.

Webdesign, CornReclame

Online boeken

Integreer met je bestaande boekingssysteem.

Reserveringen

Toon online beschikbaarheid zodat klanten online kunnen reserveren.

On & Offline

Online afspraken gemakkelijk synchroniseren met een offline systeem.

Recensies

Vraag om recensies en publiceer deze online.

Webshops

Begin online te verkopen met een webshop

Zoeken naar de juiste e-commerce oplossing kan lastig en duur zijn. Doe het daarom in één keer goed om geld te besparen en zo het meeste uit je e-commerce website te halen.

Voor maximale flexibiliteit kunnen we een volledig aangepaste e-commerce webshop voor je bouwen. Sommige van onze dochterondernemingen draaien online miljoenen euro’s met websites die we vanaf het begin hebben opgebouwd. Dit is dan ook wel gelijk de duurste optie.

Een goed alternatief wat door de meeste ondernemingen wordt gekozen is het starten vanuit een bestaand e-commerce platform, deze aanpassen en vervolgens uitbreiden. Dit is één van de meest bewandelende routes wat het minste tijd en geld kost.

Het kiezen van het juiste platform is cruciaal. Om ons te helpen de juiste voor je te vinden, moeten we begrijpen wat je nog meer doet. Welk boekhoudpakket gebruikt je? Moet je site verbinding maken met een kassasysteem in de winkel? Met welke vervoerder verzendt je producten?

Prijzen

Nettl :commerce websites variëren van ongeveer €2.999,- tot meer dan €10.000 euro. Er zijn veel factoren die de kosten van je e-commerce website beïnvloeden. We geven je een gedetailleerd voorstel, met daarin alle kosten en mogelijk kosten voor optionele extra’s, afhankelijk van wat voor jou belangrijk is.

 

Elke Nettl :commerce webshop bestaat uit:

 • Volledig functionerende web shop
 • Geoptimaliseerd voor mobiel & tablets
 • Accepteert credit & debit kaarten
 • Accepteert PayPal betalingen
 • Back office voor product management
 • Auto email status meldingen
 • Content management systeem
 • Customer account & order historie
 • Admin area voor orderbehandeling
 • Klant contact formulier
 • Setup voor 30 producten in 5 categorieën
 • Self-learn training tutorials
×
To the point via WhatsApp.