Webdesign Boxmeer

“geen gehannes”

Een website levert vaak gehannes op. Je wilt een pagina toevoegen? Dat past niet in het concept. Een nieuwe foto? Onze ontwerper is op vakantie. Even bellen? Er zijn nog twaalf wachtenden voor u. Wij zijn niet van gedoe. Je kunt ons altijd persoonlijk bellen of appen. Heb je een vraag dan krijg je vrijwel meteen antwoord en is er een probleem dan lossen we dat direct op. Maatwerk webdesign zonder gehannes.

WEBSITES OP DE GROEI EN VOOR ELK BUDGET

WEBDESIGN…

…wij maken je online visitekaartje voor de wereld. Een goed webdesign is een essentieel en onderdeel van je bedrijf Het biedt een mooie kans om de juiste indruk achter te laten . Duizenden potentiële klanten zijn online, het is daarom cruciaal om een betrouwbare, uitnodigende en veilige website te hebben.

GEBOUWD OM TE GROEIEN

Elke website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen je bedrijf groeit en de website meegroeien.

ZOEKMACHINE KLAAR

De website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen en pas ze zelf aan, zonder kosten en zonder moeite! Elke website is zoekmachine klaar vanaf het begin.

BEGIN MET ONLINE VERKOPEN

Zoeken naar webshop oplossing kan lastig zijn, maak daarom een afspraak. Wij maken webshops voor slechts enkele producten tot zéér uitgebreide shops met honderden producten.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Onze websites zijn altijd responsive. Deze ‘vloeibare indeling’ past zich aan op ieder beeldscherm. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, veilige, functionele en mobielvriendelijke websites die raken.

HIERONDER EEN SELECTIE

Direct contact via WhatsApp.
Powered by