WAT DOEN WE


...of liever gezegd, wat kunnen wij voor u doen?

Grafisch ontwerp, social media, drukwerk, campagneplan, startersbegeleiding, reclamemateriaal, logo, huisstijl, verpakking, een website maken, visitekaartje, tekstschrijven, folder, brochure, briefpapier, envelop, flyer, advertentie, nieuwsbrief, spandoek, display, vlag, banier, reclamebord, makelaarsbord, autobelettering, reclamezuil, sticker, fotobewerking... 

Wij bedenken en ontwerpen niet alleen maar zorgen ook dat het gemaakt wordt.


Grafisch ontwerp

Een goed design maakt de juiste eerste indruk. De vorm waarin een idee gegoten wordt zorgt ervoor dat het verhaal een kans krijgt, het spreekt de taal van de doelgroep.

 

Wij maken geen huisstijl maar geven u een identiteit.

internet

Technologie is geen drempel maar opent nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Wij combineren print met de nieuwste digitale media technieken en kleuren met alle andere denkbare middelen tussen, onder en boven de lijnen.

concept

Het begin van een succes is goed luisteren, we horen graag wat uw wensen zijn. Vervolgens bedenken we een plan en bespreken de omvang van de opdracht. Dat zou bijvoorbeeld een bijzondere campagne kunnen zijn, een nieuw logo, de teksten voor uw website of een advertentie in de bladen. 

 

reclamemateriaal

Elk goed verhaal verdient een podium en daarvoor verzorgen wij de middelen. Soms in het klein en soms héél groot. Die middelen zijn o.a. drukwerk, spandoeken, displays, vlaggen, banieren, reclameborden, makelaarsborden, autobelettering, reclamezuilen, stickers enz.